Service

Garantie voor kwaliteit
Autoschade van Kalsbeek is een FOCWA Eurogarantbedrijf. Ons schadeherstel voldoet aan de hoge eisen die FOCWA stelt. Hierop worden wij regelmatig gecontroleerd en gecertificeerd. Een keiharde garantie voor kwaliteit, en daar staan wij voor! Na iedere schadereparatie ontvangt u een FOCWA 4 jaar Garantiebewijs. Meer informatie over deze garantie kunt u vinden op www.focwa.nl

Gratis vervangend vervoer
Als u uw auto bij ons brengt voor reparatie,  bepalen wij in overleg met u of u vervangend vervoer nodig heeft. Is dat het geval, dan kost u dat niets extra. Een vanzelfsprekende service.

Haal- en brengservice
Heeft u geen vervangend vervoer nodig? Dan bieden wij u onze haal- en brengservice. U kunt aangeven hiervan gebruik te willen maken als u een afspraak maakt voor het herstellen van uw voertuig.

Uw bedrijfswagens, onze zorg
Bent u in het bezit van meerdere bedrijfswagens? Overweeg dan eens om het onderhoud van het lakwerk van uw wagenpark onder te brengen bij Autoschade van Kalsbeek. Desgewenst spuiten wij uw gehele wagenpark in uw bedrijfskleuren. Tevens kunnen wij de auto’s voorzien van uw reclameuitingen. Wij bieden in zowel onderhoud als spuitwerk een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Interesse? Maak gerust een afspraak om de mogelijkheden met ons door te nemen.

Glasservice
Doorrijden met glasschade is niet verstandig. Voorkom erger en laat uw autoruit bijtijds door ons repareren. Bent u verzekerd met een dekking vanaf W.A.-extra? Dan is een autoruitreparatie geheel gratis! Maak voor het repareren van uw autoruit snel een afspraak. Overigens kunt u ook bij ons terecht voor het vernieuwen en graveren van autoruiten.

Uitdeuken zonder spuiten
Een vrij nieuwe en kostenbesparende techniek is het uitdeuken zonder spuiten. Wij deuken kleine deukjes ter grootte van hooguit een twee euromuntstuk uit zonder dat spuiten nodig is. Deze methode is veelal dé oplossing bij hagelschades en parkeerdeuken.
Uiteraard mag de lak niet beschadigd zijn en de deuk moet van binnenuit met speciaal gereedschap bereikbaar zijn. Wilt u meer weten over deze specialistische techniek? Of wilt u laten beoordelen of uw schade hiervoor in aanmerking komt? Maak dan vrijblijvend een afspraak met Autoschade Van Kalsbeek.
Home | Schade | Verzekeraars | Links | Contact
Uitdeuken zonder spuiten: Een vrij nieuwe en kostenbesparende techniek.
Tips bij schade door een aanrijding.